Doğukan E. Merhaba dün aldığım kulaklık bugün elime ulaştı sıfır kapalı kutu çok memnun kaldım. .Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ürün kaliteli ve tavsiye ederim. Cahit S. Makul bir kargo süresinin sonunda ürün arçelik servis tarafından getirildi ve kuruldu. Gönül Sokağa teşekkür ediyorum. Umarım her müşteri benim gibi memnun kalır. Ekrem B. Hızlı Teslimat Bir günde kurulum yapıldı. İlgili mağazayı tavsiye ederim. Gurcan S. Arçelik Bulaşık Makinesi 18:27 de sipariş açtırdım. Ertesi gün 15:35 de calisir durumda teslim aldım. İlgi, hizmet kalitesi ve güven. Hemde harika bir fiyata. Teşekküler Gonulsokak.com. Hasan Y. Çok memnun kaldık. Aşama aşama bizi bilgilendirildik. Fatura bilgisi ödemeyi yapar yapmaz arama yapıp mail adresine yönlendirildi. Güvenilir bir adres teşekkür ederiz. Yusuf B. Hızlı Kargo Güvenilir Adres Her şey İçin Teşekkür Ederim. Murat K. Ürünler zamanında teslim oldu iletişim harika bu ürünler bu fiyata başka sitede yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz herkese tavsiye ederim. Uğur Ö. Güvenilir Marka Kaliteli bir ürün, Arçelik olması yaygın servis ağı ve yedek parça temini açısından çok önemli. Uzun yıllar kullanacağım bir ürün. Kübra A. Teşekkür ederim. Fırınım geldi tereddüte kaldım ama çok beğendim. Selin S. Teşekkürler. Makina 4 günde İstanbul’a teslim edildi. Makinayı indirimle aldım başta tereddüt etmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Satın almada yardımcı olan Gönül Sokak ve Arçelik servisine teşekkürler.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Seçimi Nasıl Yapılır?

17-09-2020 17:45
Bulaşık Makinesi Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Bulaşık Makinesi Alırken Bu 3 Maddeye Dikkat!

Bulaşık makinesinin hayatımızı kattığı kolaylık ve konfora hayran kalmamak imkansız. Yorucu bir akşam yemeğinin ardından mutfakta yıkanmak için sizleri bekleyen tencere, tava, tabak gibi mutfak eşyalarınızı en özenli şekilde temizleyen bulaşık makinesi, mutfağa girdiğiniz anda kocaman bir gülümseme ile sizleri bekliyor olacaktır. Peki, Bulaşık Makinesi Seçimi Nasıl Yapılır? Bulaşık makinesi alırken dikkat etmeniz gerekenler neler?

İşte, bulaşık makinesi alırken işinizi kolaylaştıracak 3 madde...

1.Bulaşık Makinesi Tipine Karar Vermek

Bulaşık Makinesi Alırken, makinenin tipine karar vermek bu noktada atacağınız ilk adım olmalı. Bulaşık makinenizin sizlere dilediğiniz performansı sunması ve mutfağınız ile uyum sağlaması için Bulaşık Makinesi Tipine doğru karar vermeniz gerekiyor. Zira, tip olarak mutfak dolaplarınıza olmayan bir makine pratik bir kullanım sunmayacaktır. Bu noktada, Arçelik bulaşık makineleri, klasik yani solo, tam ankastre, yarı ankastre ve tezgah altı modelleri sizlere pek çok seçenek sunuyor.

2.Makinenin Kapasitesini Belirlemek

Bulaşık makinesini çalıştırırken tek seferde yıkayacağınız parça sayısı, makinenin kapasitesini belirleme noktasında sizlere yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınıza ve kullanım alışkanlığına göre alacağınız makinenin kapasitesini belirleyebilirsiniz. Temel olarak, 140 parça 12 kişiyi, 151 parça 13 kişiyi, 162 parça 14 kişiyi ve 173 parça 15 kişiyi ifade etmektedir. Sonuç olarak, Bulaşık Makinesi Kapasitesini belirlerken kişi sayısını göz önünde bulundurmak, sizleri doğru bulaşık makinesine götürecektir.

3.Tasarruflu Klimalara Yönelmek

Eğer, cebinize kalan parayı ve doğaya katkınızı arttırmak istiyorsanız, Bulaşık Makinesi Seçiminde enerji tasarrufu sağlayan makinelere yönelmeniz gerekiyor. A sınıfı bulaşık makineleri, enerjiden tasarruf yapma noktasında sizlere destek olacaktır. Bunun yanı sıra, sadece enerji tüketimi değil su tüketiminde de tasarruf sağlayacak makineleri tercih ederek hem cebinizi hem çevreyi koruyabilirsiniz.

İnovatif ve üstün teknolojik özellikleri ile yüksek bir performans elde etmenizi sağlayan Arçelik A sınıfı Bulaşık Makinelerine Gonulsokak.com adresinden kolaylıkla ulaşabilir, kullanıcı dostu site tasarımı ile ihtiyacını en iyi karşılayacak Bulaşık Makinesi Modeline hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.