Doğukan E. Merhaba dün aldığım kulaklık bugün elime ulaştı sıfır kapalı kutu çok memnun kaldım. .Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ürün kaliteli ve tavsiye ederim. Cahit S. Makul bir kargo süresinin sonunda ürün arçelik servis tarafından getirildi ve kuruldu. Gönül Sokağa teşekkür ediyorum. Umarım her müşteri benim gibi memnun kalır. Ekrem B. Hızlı Teslimat Bir günde kurulum yapıldı. İlgili mağazayı tavsiye ederim. Gurcan S. Arçelik Bulaşık Makinesi 18:27 de sipariş açtırdım. Ertesi gün 15:35 de calisir durumda teslim aldım. İlgi, hizmet kalitesi ve güven. Hemde harika bir fiyata. Teşekküler Gonulsokak.com. Hasan Y. Çok memnun kaldık. Aşama aşama bizi bilgilendirildik. Fatura bilgisi ödemeyi yapar yapmaz arama yapıp mail adresine yönlendirildi. Güvenilir bir adres teşekkür ederiz. Yusuf B. Hızlı Kargo Güvenilir Adres Her şey İçin Teşekkür Ederim. Murat K. Ürünler zamanında teslim oldu iletişim harika bu ürünler bu fiyata başka sitede yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz herkese tavsiye ederim. Uğur Ö. Güvenilir Marka Kaliteli bir ürün, Arçelik olması yaygın servis ağı ve yedek parça temini açısından çok önemli. Uzun yıllar kullanacağım bir ürün. Kübra A. Teşekkür ederim. Fırınım geldi tereddüte kaldım ama çok beğendim. Selin S. Teşekkürler. Makina 4 günde İstanbul’a teslim edildi. Makinayı indirimle aldım başta tereddüt etmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Satın almada yardımcı olan Gönül Sokak ve Arçelik servisine teşekkürler.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İftar Sofralarınız için Arçelik Ankaste Fırınlar

13-05-2020 16:14
İftar Sofralarınız için Arçelik Ankaste Fırınlar

 

İftar Yemeklerinizi Arçelik Ankastre Fırınlarda Pişirin

İftar sofrası diyince hemen hemen hepimizin aklına büyük kalabalık sofralar gelir. Birbirinden farklı birçok çeşitten oluşan yemeklerle donatılan masalarda, sabırsızlıkla beklediğimiz o an geldiğinde ise eşsiz yemekler ile orucu açmak gibisi yok. Peki, bu harika yemekleri hazırlmak için ne tür bir fırına ihtyacınız olduğunu biliyor musunuz?

Arçelik Ankastre Fırınlar, geliştirilen pek çok inivatif ve teknolojik özellikleri ile benzersiz sofralar hazırlamanız konusunda sizlere destek olmakta. İşte, ramazan sofralarınızın olmazda olmazı Arçelik fırınların sizlere sunduğu güzellikler…

Birden Fazla Yemeği Aynı Anda Pişirebilme Avantajı

Özellikle ramazan sofrası hazırlarken hep farklı çeşitli yemeklerden oluşan masalar hazırlamak isteriz. Tavuğundan makarnasına, ekmeğinden tatlısına… Sizlere bunların hepsini aynı anda tek bir fırın ile pişirebileceğinizi söylesem? Arçelik Ankastre fırınlarda bulunan, 360 ısı teknolojisi ve surf pişirme teknolojisi, birden fazla yemeği aynı anda pişirebilmenizi sağlarken aynı zamanda kokuların birbiriyle karışmasını önler. Böylelikle yemeklerinizin aromaları birbirine karışmadan en leziz haliyle servise hazır olur.

Arçelik Fırınlar ile Yiyeceklerinizi Eşit Bir Şekilde Pişirin

Hazırladığınız yiyeceklerin fırında tam olarak pişmesini sağlamak bazen oldukça zor oluyor. Yemeklerin bir tarafının pişip diğer tarafının çiğ kalması, keklerin bir tarafının kabarıp diğer tarafının sönük kalması gibi durumlar pişirme esnasında en çok karşılaştığımız durumlardan. Bu noktada, sizlerin işini çok daha kolay hale getirecek Arçelik Ankstre Fırınlar teknolojik özellikleri ile yine devreye giriyor. Söz konusu fırınlarda geliştirilen 3 boyutlu pişirme teknoloji sayesinde yiyecekleriniz ramazan sofralarına layık olacak şekilde pişebilecektir.

Derin Dondurucudaki Yemeklerinize Fırsat Verin

Ramazan sofralarınız için derin dondurucudaki yemekleriniz bir kurtarıcı olabilir. Buzluktan çıkardığınız yiyeceklerin buzunu dakikalar içinde çözebilen Arçelik ankastre fırınlar ile son anda bile harika sofralar ortaya çıkarmak mümkün.

Bırakın Fırınınız Kendini Temizlesin

Yorucu bir akşam yemeği hazırlığının ardından fırın temizlemek bir hayli gözünüzde büyüyor olabilir. Arçelik ankastre fırınlar ile böyle bir zahmete katlanmak durumunda kalmazsınız. Siz bırakın ve fırınınızın kendi kendini temizleyebildiğini izleyin. Cleanzone teknolojisinin yanı sıra, katalitik arka duvara sahip olan söz konusu Arçelik fırınları her pişirme sonrasında temiz bir halde bulabilirsiniz.

Evinizin mutfaklarında Arçelik fırınlara yer açın! Benzersiz sofralar hazırlamanız için ihtiyacınız olan Arçelik ankstre fırınlara Gonulsokak.com adresinden ulaşabilir, ürün ile ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.